Zdeněk Zajíc
Head Sommelier / Wine, Champagne & Cognac Expert
„Miluji originální myšlenky vyprávěné ušlechtilými nápoji. Mám rád autentičnost, neobvyklost a nadšení i pro ty nejjemnější nuance chutí.“
Vážený zákazníku, chtěli bychom Vás informovat, že e-shop není optimalizován pro aktuálně používaný prohlížeč. Pro větší vychutnání zážitku z nakupování na e-shopu si prosím stáhněte novější prohlížeč. Chci stáhnout nový prohlížeč
U objednávek již negarantujeme doručení do Vánoc.
Doporučujeme využít osobní odběr, který je možný až do 23.12.
Kamenná prodejna v Karlíně bude mít mimořádně otevřeno v sobotu 20.12. 11:00 - 17:00.
Godet Gastronome byl vytvořen roku 1838 Augustinem Godetem jako extra suchý koňak, ideální jako digestiv. Po více než 150 letech se rozhodla 15. generace rodiny Godetů recepturu oživit. Nový Gastronome Organic z rukou Jean-Edouarda Godeta se vyrábí 100% z organických hroznů výhradně z oblasti Fins Bois a v dubových sudech zraje po dobu 12 let. Jde o velmi suchý koňak s vyzrálou chutí s tóny vlašských ořechů a višní.
Godet je historická rodinná značka koňaku sídlící v přístavním městě La Rochelle, kde působí nepřetržitě od roku 1588. Patří mezi nejstarší producenty koňaku a dodnes ji vede již 15. generace rodiny Godet. Značka si zakládá na tradiční výrobě, ručním přístupu a důrazu na terroir regionu Cognac. V jejích produktech se snoubí klasická elegance s inovacemi – od jemných směsí VS, VSOP a XO až po výjimečné limitované edice zaměřené na charakter hroznů a mořský vliv typický pro oblast La Rochelle.
24. prosinec
25. leden
8. únor