24. prosinec
Vážený zákazníku, chtěli bychom Vás informovat, že e-shop není optimalizován pro aktuálně používaný prohlížeč. Pro větší vychutnání zážitku z nakupování na e-shopu si prosím stáhněte novější prohlížeč. Chci stáhnout nový prohlížeč
Vzhledem k velkému vytížení kapacit dopravců může doručení nyní trvat i více než 5 pracovních dnů. U objednávek do 14.12. garantujeme doručení do Vánoc.
Kamenná prodejna v Karlíně bude mít mimořádně otevřeno v sobotu 13.12. a 20.12. 11:00 - 17:00.
Meticho Chocolate & Toffee potěší všechny milovníky sladkého.
Meticho vyrábí společnost Rum Nation podle tajného receptu. Jeho základem je delikátní středoamerický rum, který je obohacen o další přírodní chutě: čokoládu, karamely a dotek vanilky.
Stejně jako Meticho Rum & Citrus, jde o rum vyrobený z 4letých prémiových rumů vyrobených v Hondurasu, konkrétně v palírně Destileria Los Angeles. Rumy zde zrají 4 roky v sudech po americké whiskey. Rum je následně infuzován esencemi čokolády a karamelu.
Díky tomuto závěrečnému kroku je Meticho Chocolate Infusion & Toffee jako stvořený k párování s dezerty všech možných chuťových variací, ale může být sám dezertem.
Na hřejivém rumovém základu se rozehrává krémová, máslová, bohatá, lahodně sladká chuť s výraznými tóny čokolády a karamelek.
Vynikne nejlépe na ledu, samotný nebo v opulentním spojení s dezerty.
24. prosinec
25. leden
8. únor