24. prosinec
Vážený zákazníku, chtěli bychom Vás informovat, že e-shop není optimalizován pro aktuálně používaný prohlížeč. Pro větší vychutnání zážitku z nakupování na e-shopu si prosím stáhněte novější prohlížeč. Chci stáhnout nový prohlížeč
Vzhledem k velkému vytížení kapacit dopravců může doručení nyní trvat i více než 5 pracovních dnů. U objednávek do 14.12. garantujeme doručení do Vánoc.
Kamenná prodejna v Karlíně bude mít mimořádně otevřeno v sobotu 13.12. a 20.12. 11:00 - 17:00.
Vittorio „Gianni” Capovilla je světově uznávaný jako jeden z nejlepších mistrů palírníků na světě, ne-li nejlepší vůbec. Mechanik a později technik jedné z největších továren na materiál pro enologii má ale jednu slabost: ovoce. To byl důvod, proč se před více než 30 lety rozhodl věnovat destilaci. Zpočátku, po roce 1976, vyráběl víno a destiloval ovocné destiláty víceméně jako hobby, ale v roce 1986 založil destilerii ve vesnici Rosà poblíž Bassana del Grappa. Neúnavně hledá mizející druhy a divoce rostoucího ovoce od Rumunska až po Vesuv, od Val Venosta až po Champagne. S technikou a srdcem ve službách přírody je zcela oddán dosažení dokonalého extraktu kvintesence a čistoty.
Alto Grado je limitovaná edice destilátů s vysokým obsahem alkoholu z vybraných, velmi vzácných odrůd ovoce. Tato řada ovocných destilátů je výsledkem spolupráce Vittoria Capovilly s Gianlukou Garganem, majitelem výrobní a distribuční firmy Velier z italského Janova. Alto Grado Pere Williams di Montagna je destilát z horských hrušek z Val Venosta z míst, kde má toto ovoce obtížné podmínky k růstu.
24. prosinec
25. leden
8. únor