12. květen
Vážený zákazníku, chtěli bychom Vás informovat, že e-shop není optimalizován pro aktuálně používaný prohlížeč. Pro větší vychutnání zážitku z nakupování na e-shopu si prosím stáhněte novější prohlížeč. Chci stáhnout nový prohlížeč
Tmavá 73% čokoláda z kakaových bobů z Karibiku vytvořená speciálně k párování s rumem Plantation Stiggins’ Fancy Pineapple z dílny čokoládového alchymisty Daniela Syrového je blend 18 druhů koření a karibských i francouzských bylin s dotekem himálajské diamantové soli. Tato unikátní čokoláda má výrazný kakaově dřevitý, až zemitý, nádech s tóny pryskyřice. V chuti se dále prolínají tóny grilovaného ananasu, tymiánu, hřebíčku a colubriny. Intenzivní chuť čokolády tvoří rafinovaný kontrast k výraznému rumu Plantation Stiggins’ Fancy Pineapple.
Colubrina elliptica je rostlina typická pro Karibik, kde se používá k přípravě specifických nealkoholických i fermentovaných nápojů, její plody, kůra i listy mají rovněž využití v karibském lidovém léčitelství. Kůra colubriny se na Barbadosu používá k výrobě tradičního osvěžujícího nápoje mauby, který se vaří se se skořicí, ananasovou slupkou, muškátovým oříškem, hřebíčkem a kokosovým cukrem.
12. květen
13. květen
10. červen