11. červenec
Vážený zákazníku, chtěli bychom Vás informovat, že e-shop není optimalizován pro aktuálně používaný prohlížeč. Pro větší vychutnání zážitku z nakupování na e-shopu si prosím stáhněte novější prohlížeč. Chci stáhnout nový prohlížeč
Upozorňujeme, že zboží z archivu může mít lehce poškozený obal.
Vlajková loď mezi rumy, skutečný trendsetter. Guatemalský rum z panenského medu cukrové třtiny, který je destilován v destilační koloně a zraje systémem solera v nadmořské výšce 2300 metrů pod dohledem nejslavnější Master Blenderky, paní Loreny Vasquez. Během zrání je Zacapa postupně uložena do nevypálených i vypálených sudů po bourbonu, do sudů po oloroso sherry a po sherry Pedro Ximénez. V průběhu zrání je blendována se staršími rumy a výsledkem je rum neobyčejných kvalit o průměrném stáří 6–23 let.
Po opakovaném vítězství na International Rum Festival byl Ron Zacapa Centenario v roce 2002 uveden do Síně slávy této prestižní soutěže a stal se tak neoficiálním měřítkem kvality pro superprémiové rumy.