24. prosinec
Vážený zákazníku, chtěli bychom Vás informovat, že e-shop není optimalizován pro aktuálně používaný prohlížeč. Pro větší vychutnání zážitku z nakupování na e-shopu si prosím stáhněte novější prohlížeč. Chci stáhnout nový prohlížeč
Vzhledem k velkému vytížení kapacit dopravců může doručení nyní trvat i více než 5 pracovních dnů. U objednávek do 14.12. garantujeme doručení do Vánoc.
Kamenná prodejna v Karlíně bude mít mimořádně otevřeno v sobotu 13.12. a 20.12. 11:00 - 17:00.
Jablečný balzámový ocet je vlajkovou lodí mezi octy značky Gölles. Právem může být označován za jeden z nejúžasnějších kulinárních vynálezů od počátků výroby octa. Alois Gölles začal vyrábět balsamico z jablek jako první na světě už v roce 1984. Dodnes vzniká redukcí a fermentací moštu ze štýrských odrůd jablek. Následné osmileté zrání v dubových sudech mu dodává příjemnou sladkost a extrémní viskozitu. Vynikající je v dezertech a grilovacích omáčkách, hodí se ale také k sýrům či na steaky.
24. prosinec
25. leden
8. únor