7. květen
Vážený zákazníku, chtěli bychom Vás informovat, že e-shop není optimalizován pro aktuálně používaný prohlížeč. Pro větší vychutnání zážitku z nakupování na e-shopu si prosím stáhněte novější prohlížeč. Chci stáhnout nový prohlížeč
Státní svátky: ve čtvrtek 1.5. a 8.5. bude kamenná prodejna v Karlíně zavřena. Těšíme se na vás zase v pátek 2.5. a 9.5.
Jablečný balzámový ocet je vlajkovou lodí mezi octy značky Gölles. Právem může být označován za jeden z nejúžasnějších kulinárních vynálezů od počátků výroby octa. Alois Gölles začal vyrábět balsamico z jablek jako první na světě už v roce 1984. Dodnes vzniká redukcí a fermentací moštu ze štýrských odrůd jablek. Následné osmileté zrání v dubových sudech mu dodává příjemnou sladkost a extrémní viskozitu. Vynikající je v dezertech a grilovacích omáčkách, hodí se ale také k sýrům či na steaky.
7. květen
12. květen
13. květen